Vad är CND™?

CND™ är världens största leverantörer av produkter och utbildning för den professionella nagelbranschen. Varumärket präglas av innovationer, högkvalitativa produkter och utbildningar.

Den stora passionen för nagelbranchen har lett till banbrytande innovationer såsom bl.a. världens mest sålda nagelbehandling SHELLAC™, det långvariga nagellacket VINYLUX ™ och den återuppbyggande nagelkuren RescueRXx™ - en riktig skönhetsfavorit, som nyligen vunnit både Danish Beauty Award och många andra utmärkelser.

CND™ brinner för att informera och utbilda terapeuter och konsumenter om nagelvård och behandlingar. Detta innebär att alla CND™ terapetuer och återförsäljare har utbildats i de behandlingar som de erbjuder, så att du kan känna dig säker när du lägger dina händer i deras. De kan även vägleda dig med rekommendationer och instruktioner gällande CNDs produkter, så att du kan uppnå vackra och varaktiga resultat hemma.

Som användare av CNDs produkter kan du alltid vara säker på att du erbjuds de senaste färgerna och trenderna för naglar, eftersom CND™ utvecklar säsongernas nagelmode i samarbete med stora modedesigners och alltid finns bakom i kulisserna i New York, Paris, Milano och Dubai när de visar upp de senaste och hetaste trenderna på catwalken.

CND™ erbjuder både förlängningar med gel eller akryl, perfekta lackningar med 14+ dagars hållbarhet med SHELLAC™, nagellack med upp till 7-dagars hållbarhet med VINYLUX™ eller det färg- och effektrika nagellacket CreativePlay™ samt prisvinnande nagelvård och läckra manikyrer och pedikyr.

HITTA EN SALONG

Vill du bli en CND™ återförsäljare?

Vi välkomnar alltid nya medlemmar till CND™ -familjen och hjälper dig mer än gärna med att komma igång. Tveka inte att kontakta oss via mail till info@icgroup.se eller på tel: 08-40 83 82 33.

KONTAKT

info@icgroup.se

+46 8 40 83 82 33

 FÖLJ OSS